mucklon, mucklon & fler mucklon

Yay här kommer lite pics från tha mini ridläger med mucklon ! 
 

BÄBIS

Precis vaknat och ligger nu och myser med min lilla höna ! ❤


Dagens ridpass Héla

Yeyy ätligen fick jag tid att inviga paddocken, nice var det ja ! :D
 
Det gick helt amazing idag, Hela var bäst som vanligt ! Tog några skutt ( var ju bara tvungen när det stog framme ) och jäklar vad hon hoppar :D
Sen kom Elina och Janna, haahahaha. Janna, hur fasen kan man gå vilse där ? hahaha ja dom kollade iaf på betet och lite så och det gick bra ! 
 

Min fina

Hela är verkligen en häst som ställer upp för sin ryttare, i alla lägen ! Idag gick det lite snett, så vi gick omkull efter ett hinder. Det var helt klart underlagets fel, då hon sjönk ner lite i gräset och snubblade. Hon ramlade sedan ner på sidan och jag kom av oskadd ( förutom att min fot kommer under sadeln, men det gick bra, bara ett litet blåmärke och lite svullen ).Hela låg kvar tills jag kom fram, då reste hon sig och kollade sedan på mig och började käka gräs. Hela var helt OSKADD ! Det var ingen allvarlig omkullridning utan allt gick bra och vi landade mjukt ! Min finaste tjej <3


Bästa natten på länge

Igår natt sov jag och Karro i stallet med pållarna, mysigt ! Vi red hem hästarna då hovslagaren skulle komma och ville vara inne i stallet. Så första natten på flera månader fick pållarna sova inne, eller halva iaf. För vid halv 3-3 på natten släppte vi ut dom då Helus kliade sig hela tiden. OCH SNART KOMMER ELINA & JANNA TILL OSS MED HÄSTARNA :D FATTA AWSOME !


Gårdagens ridpass Hela

Vi har flyttat ut dom på sommarbete nu, där finns alla möjligheter att hoppa med hästarna och rida riktiga ridpass. Det finns fina åkrar och kanske en paddock. Idag var jag själv i "stallet", vilket var krångligt utan uppbindning. Det är inga problem att borsta eller sadla, men att hämta allt. Men det gick. Vattnet var heller inte det enklaste, tunnorna vägde typ 200 ton. Till ridpasset som gick utmärkt ! Hela var pigg och låg på tygeln hela tiden. Jag kunde idag sätta igång henne i riktig galopp och satte upp ett litet hinder på 40cm. Hon hoppade riktigt fint och jag ville bara fortsätta, men märkte att ena framskon satt lös :( Så istället gick vi ut och promenerade. Har sån jäkla tur att hovslagaren kommer på fredag ! 😄


statistik

Ska jag vara ärlig så spelar statistiken inte dugg för mig. Jag vill inte ha den största bloggen, jag har blogg för att jag tycker att det är roligt att dela med mig utav vad jag gör på dagarna. Jag kollar nästan aldrig på statistiken, det är få gånger. Men jag tycker att det är desto roligare med lite kommentarer.
 
Men jag har absolut förståelde för dom som vill få en större blogg, de som vill att statistiken ska öka. Det har jag full förståelse för. Alla har ju sina olika drömmar ! SO DREAM ON FOLKS !!!!! 
 
PÖSSSSSS

Önskelistan

Man vill ha så mycket. Så mycket dyrt. Så mycket snyggt - modern tid. Tänk alla fattiga barn som inte ens tänker tanken på att kunna köpa ett äpple för att det är så dyrt, som svälter, som dör av svält. Man kan ju bara säga att vi i Sverige är bortskämda.
 
Detta är saker jag tycker är snygga :
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0