suprise

Inom snar framtid händer det saker... ni får veta om ett tag när allt är klart och så-......


Lära sin häst "ligg"

Det är en känslig debatt om att lära sin häst "ligg".
Men jag och Hela tar det i vår takt & börjar det hela med att jag lägger mig ner och hon kollar på... HAHHAHAHHA SKÄMT Å SIDOkaoz

Det är kaossss häär !

Någon som vill ha bilder på mina julklappar ? Kan ju bara säga att Hela kommer bli snyggast i Hylte med sitt nya täcke :D

Tecknad film ?

Woop woop kollar på tecknad jäkla bäbisfilm ? Våra lärare tror seriöst att vi är 3 år......


Godkväll folks

Shao bellee. Precis kommit hem från stallet, fixat bästa Helus !

Nu ska jag duscha, plugga & handla... Allt såntdära onödigt fakta som ni inte vill läsa om och jag tror att typ nästan alla hoppar över dom här onödiga raderna ellör ?

Bloggar är igentligen väldigt random. ? Haha eller så är det jag som är random ? Lite både occcch tror jag faktiskt.

Hajddåååå från ett oseröst mucklohead.


Varför ska allt bli kallat rasistisk ?

Jag är ingen rasist ! Men du börjar allt gå liite över styr ?

De har klippt bort några små frekvenser från Kalle Ankas jul, ingen skulle antagligen märkt det om inte det skrevs ut till almänheten. Men just nu är det inte det som spelar så stor roll..... Jag tror inte att någon kommer sakna de få sekunder speciellt mycket, men det är att dom gör det ? Bara för att det är en mörk docka ? Då kan man ju se det så istället att tomten accepterar alla, även om den är mörk eller ljus. Hur långt kommer detta att gå ? Kommer det någonsin att ta slut ? Man blir ju inte speciellt klokare av onödig skit !


Godmorgon i huuset

Vaaken & snart dax att sticka till stallet. Jävla sket väder ute, snön håller på att smälta bort och det är ruskigt halt ute :(


Pepparkaks hus.

Haha jag & karro bakar pepparkaks hus. Omg säger jag bara HAHA, karro gör värsta perfa medans jag dränker hela jäkla huset med glasyr och godiiis.


Hästar finns inte

Många har säkert sett gruppen "hästar finns inte" på facebook. Jag tycker att gruppen är rolig & att man faktiskt måste ta det med en nypa salt.

MEN nu börjar det gå över styr.... När man lägger upp bilder på LIDANDE djur och gör IRONISKA texter om det ?!?! Hallå var tar världen vägen ? Även om den personen som lägger ut det skojar, så tar 90 % av alla som ser bilden inte det på direkt skoj. Hur man nu kan vara så dum och göra ironi av lidande djur vet jag inte.

Vad tog världen 2012 vägen ?

Här är min vita albino avokado som jag älskar över allt annat på denna jorden.


Sovmorgon

Min första sovmorgon sen 5 veckor tillbaka. Klockan har varit ställd mellan 6-7 varje morgon i 5 veckor. Då Helus har gått på medecin för slem i halsen. Så hon fick ju medecin varje morgon & kväll. Första morgonen jag vaknar utvilad, så jäkla skönt ! Men nu ska jag upp & hoppa. Massa saker som måste göras idag. :)


världens varmaste vinterkängor.

Hööks.se har en julkalender ( 20% på en vara som ändras varje dag ), Så i början av månaden hade dom 20 % på ridskor, så då passade jag på och beställa ett par vinterkängor. Jag kan varmt rekommendera dom, hur varma som helst och jag hade ett par tunna stövelstrumpor när det var 5- och frös inte för 5 öre. Dom kostar 399 kr, men är värda varenda krona. Med mina tjocka gosiga raggisar är dom oslagbara ( haha eller ? ).
 
KÖPKÖPKÖP 
 

Godnatt världen.

Nu ska jag vara duktig och sova. Imorgon, ska årets sista läxor göras & så ska jag handla lite saker så att vi kan julpynta stallet, sååå mysigt ! 
 
Jag måste se om hovis har någon tid, Hela måste verkligen få på sig snösulor. Kramsnö + skor = ingen bra kombo alls. Annars får jag la uppfinna egna haha, typ av plast. Någon som provat ?
 
 

jul, saknade jul.

Vart fasen tog tiden vägen ? det var ju nyss typ sommar & sol ? - sorgligt, men sant. Fast kan ju inte påstå att jag inte har något emot klappar. Undrar vad julen bjuder på detta året ? hehe.
 
Idag var jag en "snabbis" ( aka 1 1/2 h) hos frissan, färgade över utväxten. För på onsdag, då jäklar smäller det. Min sista bal på Örna. Kläderna är köpta, ni ska få bild, so stay cool haha ! 
 
I torsdags var det lucia, alla var så vackra.. Med tända ljus, vita långa klänningar & glitter. Kan ju säga, såhär någon dag senare att det känns i vaderna uscha fyaa & i skrattmusklerna ( nej då, fick inte alls skrattanfall, vad tror ni om mig ? - HAHA, men gamlingar är ju bara så söta & typ sådär 90 % av alla gamlingar sov. Då kan man ju inte låta bli att skratta )
 
 
 RSS 2.0