Världens bästa födelsedag.

Nu är allt det där med kalas och presenter klart för denna gången ! Tack ännu en gång för alla presenter.
Fick b.l.a av farmor,mormor & morfar att vi skulle åka till hööks och jag skulle få ett par nya ridskor och kanske något mer. Tror ni inte vi hittar ett tjockt gosigt vintertäcke för 220 kr på rean då ? billigt - me like :)
 
Kan lägga upp bilder på det sen !
 
Som ni ser har hon eksem runt ögonen, som äntligen har lagt sig ! Hon har ju eksem, men som är fin nu över kroppen. Det är bara lite kvar under ögonen, men jag rengör det med koksaltlösning varje dag och smörjer sedan in med helosan.

Vart har jag tagit vägen ?

Jag försvinner....... dag ut och dag in. Varför ? - kan ju inte påstå att mitt intresse för bloggen har legat på topp, har inte ens tänkt på att jag har en blogg som ska uppdateras. Jag har helt enkelt bara släppt det helt och hållet. Jag har bara stekt och njutit ( om man nu säger så ? låter lite, ja asså. ni förstår ). 
 
Dagen har bjudit på shopping x 2.  När jag vaknade spöregnade det och åskade och vädret var inte på topp. gräset stog i vatten och jag kunde redan då räkna ut att det fanns inte en chans att det skulle gå och rida. Så snälla Hanneli fixade Helus åt mig, så drar jag hem imorogon ist. Så jag åkte in till stan och mötte upp Lollo & Malin och strosade runt lite, åkte hem, tog bussen till stan igen och träffade Fatimus & Karro bajsunge. Åt god mat på Blu Thai. Köpte lite saker, kommer upp sen !
 
Och igår gjorde jag även något som jag aldrig trodde att jag skulle våga göra. Färga rosa dip dye. - resultatet blev ungefär som jag hade tänkt mig, väldigt nöjd iaf !
( Bilden gör färgen orättvis, det ser orange ut & färgen är inte alls så stark i verkligheten )
 

Héla.

Saknar min finaste ponnyplutt ♥
 
Utan henne hade jag inte varit där jag är idag, jag hade inte varit den jag är idag, jag mår så otroligt bra.
 
                                                                                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

femton

 
 
Dagen har varit bäst med bästa vänner och släkt. Jag har fått massa paket och pengar :D
- 500 kr
- 2 panband till hästen
- lite kläder
- örngott ♥
 
 
Avslutade dagen med att köra gokart med Matilda och papporna bus, haha. Jag kom sist som vanligt, även fast jag typ hade full gas hela tiden. Tror jag gasade på fel ställen, för i varje sväng slirade jag antigen eller åkte i cirklar. Någon gång kom jag ut på gräset och körde där ist, hahaha. - eller så skyller vi på att jag hade dåliga hjul, för jag gled ju faktiskt för ingeting ;) HAHAHA 
 
 

För jag......

har tagit studenten, för jag har tagit studenten...... hahaha nä inte riktigt.
MEN JAG HAR BESTÄLLT EN IPHONE :D wiieeee

HAHAHA


8/7 - söndag

Vädret har varit på topp, jag och Malin har legat och stekt typ hela dagen ute i var sin solsäng - och jag har ändå typ inte fått någon färg ?!?! 
Vi har typ tjockat oss med B&J, chips och chokladpudding - japp, godisgrisar var det ! 
 
Later kom bästa Hanni, vi fikade jordgubbar och pratade. Onsdag blir det Liseberg :D wiieeeee
 
Nu ikväll körde Simon och jag upp med hans moppe upp till stallet, jag sprayade Helus och kollade till dom.
 
 

det där med färgning.....

hahaha, jag tror inte att någon här skulle viljat se mig igår. Malin färgade mitt hår med rödbrun Henna, som jag även gjorde dagen före skolavslutningen ( vilket jag blev nöjd med ). Men resultatet denna gången blev ILLRÖTT. 
 
Så i ett antal timmar gick jag runt med Arielrött hår, kände mig inte bekväm med det för 5 öre. Så färgade om det och fick ungefär som förra gången med Henna, lite röda toner. - ALDRIG mer rött. ALDRIG mer Henna. NEVER.
 
Malin fick färga sitt hår 3 gånger. Hon var blond ( kritvitt hår typ ) - Så första gången blev håret grönt, andra gången blev det grå,grönt och den sista brunt. HAHA snacka om att de som satt i kassan på Ica kände igen oss sen. 
 
 
 

Godkänt - helt klart !

Är mer en nöjd med min nya ridväst, den är riktigt skön.
Känner knappt av att jag har den på mig, vilket man gjorde när man hade dom stela lite äldre modellerna. Som ett extra plus i kanten är den ju ruggigt snygg också ;) Håller på att fixa ihop en ny outfit nu.
Jag försöker sälja mina rosa saker ( benskydd, pannband, bettringar ), så är någon intresserad så är det bara att höra av sig. Har bett en kompis att kolla efter ett rött strasspanband nere i FBS till mig och sen ska jag även köpa ett par svarta frambenskydd. 
 

ge mig pengar...


Made my day....

I torsdags drog jag in till stan och sov hos Malin på frösa. Badade och spelade äventyrsgolf bland annat. Idag skulle vi med bussen hem till mig och för att fördriva lite tid drog vi in till Hästshopen innne i stan. Skulle kolla på flughuva blandannat. Hittade en i bra material, så den fick det bli och tror ni inte att jag hittar den röda ridvästen jag vill ha, billigare ? jag tappade hakan..... tur att jag fått min lön efter att jag jobbat i några månader nu. 
 
Ridvästen är verkligen så jäkla snygg ! - röd och riktigt skön . :D
 

stallet

Nu har jag slutat. Går direkt till stallet. Rider Hela nu och Hugo sen ;) hörs senare !

dax för jobbtime !

Nu ska jag cykla till jobbet, hörs ! Igårkväll innan jag gick och la mig beställde jag även lite foton till mitt rum, kommer upp ikv ! :)

fullt upp...

dagens ridpass m.m kommer upp imorogn, två hästar ska rida imorogn och så ska jag jobba ! harcore !



need to dye my hair.

Någon som har lust att hjälpa mig ? Gahaha.... Nej, jag fixar´t ! :D
 
 

godmorgon.

Hardcore idag mina vänner, jobba ! sen rida, vet ikke hur, men hardcore... All the day. Ut och springa också kanske ? Japp så får det bli !
 

godnatt..

Imon blir det sommarjobb för hela slanten.
 

Dagens ridpass

Héla verkade inte vara jätte sugen på att bli riden. Hon var nog trött efter natten, då det hade spöregnat och åskat. Men jag hade visst fel, hon vart pigg som en åsna ( om dom nu är pigga, haha ). Hon tog korta små steg hela tiden och kunde allvarligt inte slappna av. Vilket då givetvis påverkade hennes trav :( 
Den blev lite hipp som happ, hon avbröt och använde inte baken för fem öre. Så ist arbetade jag henne i skritten och hon var riktigt mjuk, kändes att hon blev igenomriden i fredags. Sån jäkla skillnad ! 
Hon lyssnade även på min skänkel väldigt bra idag, hon var väldigt lyhörd och uppmärksam på mig i skritten. 
Så ja... Dagens ridpass var OK. 
 
Måste bara tilläga hur jäkla söt hon är, som ni säkert vet har jag lärt henne puss, eller håller iaf på att lära henne. Fatta hon var söt idag, hon visste direkt vad hon skulle göra och jag är påväg att bli nockad varje gång haha. så snabbt jag täller mig framför henne och säger puss, så tar hon upp huvudet på direkten och tar sin mule mot min mun. ♥ 
 
P.S det är hur enkelt som helst att lära dom puss, jag kan skriva ett inlägg här om det är av intresse ? :)
 

Låt mig presentera....

........ min helg. hahaha, där trodde ni på en nice överraskning va ? Nej, så snäll ska jag inte vara, ingen jultomte än, några år kvar tills den tiden börjar hoppas jag.
Okej, låt mig nu presentera helgen då. Känner mig typ oseriös idag ? märks kanske ? Okej, men nu kör vi då.... Jag har spenderat min helg i staden. Jag har varit och ätit på resturang med papi och hans jobb. Jag har sovit hos Malin. Jag har fotat. Jag har varit på toa ( om någon ville veta, anteckna antecka anteckna, nu mina vänner. ) OCH JAG HAR TAGIT ÅRETS FÖRSTA DOPP - okej haha den sista juni, liiite väl sent kanske ? eller är de det ? Jag vet inte ? eller jo såklart det är sent, det är ju snart min födelsedag ! :D
Idag har jag åkt båt med dadi och Malin, fysatan vad gött ! Stekte i solen........
 
När jag kom hem red jag min lilla pönnyplutt ( kommer inlägg om hur det gick ).
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0