galoppsi.

Idag ska Héla får komma ut i skogen och göra av med energi punkt slut !
 

Min bästa vän.

Helt otroligt vad en häst kan medföra kärlek. Du är bäst och kommer alltid att vara. ♥
 
 
 
 

INSTAGRAM

Följ mig på instagram ! Sannapannis

Dagens ridpass a.k.a bergodalbana

Hélus var stel som en pinne, hon vägrade att stå still och vägrade att sakta ner. Allt skulle gå i 270 helst.
Så jag och Karro gick till Jbacken och galopperade upp för den några gånger. En av gångerna på väg upp hoppade en kaninen ut framför oss, snacka om att jag blev rädd haha ! När vi sen kom tillbaka till paddocken, var hon mjuk och tog vara på sin energi på ett helt annat sätt. Hon var mjuk och jag behövde knappt ha någon kontakt med henne, efter dom 10 min i slutet blev jag glad igen :) - mitt fina hjärta ♥
Bilder kommer later. ska snart upp till satllet igen och släppa dom på nytt bete ! - kameran åker med.
 
 
 

puss

Kolla vad jag har lärt min lilla buse till ponny ! Pusseli puss på kommando :*
 
 
 

lätt löshoppning.

Igår löshoppade jag och Karro Barro, Hugo och Helus lite lätt. De hoppade 90cm, sen fick det räcka.
Tänkte visa lite bilder. :)
 
 
 
 
 
 
 

Mysigt kvällsrunda.

Igår blev dagen typ helt cp , men attans så mysig. Vi åt frukost vid 12.00, lunch vid 21.00 & kvällsmat 00.00. Japp normala tjejer var det ja. Efter vi hade ätit lunch, drog jag och Malin ut med hennes moppe, vi fotade och snackade lite typ. Vi åkte upp till pållarna vid 22 och nattade dom, Hélus låg ner och sov. 
När vi kom hem satt t vi vid datorn, käkade och typ slappade.
 
Idag sov vi fan till halv 12 ?! Hur det nu gick till, har jag ingen aning om. Men gött var det !
Sen åkte vi med moppen till klädhörnan och jag köpte ett par shorts.....
Vid typ 5 stack jag till stallet. Jag och Karro bara lullade runt inne i samhället med pållarna och vi var även hemma hos Karro hahaha. Hela var dunder pigg, måste ute och galoppa i skogen någon dag snart :D
 
 

KLICKA !

Jag tycker att ALLA ska trycka sig in på Jannas (http://jannahakkarainen.webblogg.se/) ! Helgo tjej med humor på hösta nivå ! Kolla på hennes as roliga oseriösa blogginlägg, HAHAHA !!!! 
 
 
SÅ TRYCK HÄR MINA DAMER OCH HERRAR !!!!
 
http://jannahakkarainen.webblogg.se/
http://jannahakkarainen.webblogg.se/
http://jannahakkarainen.webblogg.se/
http://jannahakkarainen.webblogg.se/
 

det var ett tag sedan ja....

Undra hur länge sedan det är jag bloggade nu ? blogg.se har iaf blivit helt annorlunda, bytat outfit helt och skaffat sig kossor som husdjur. Jag vet inte alls och jag ska dislike or like. Detta är inte blogg.se style, även om det kanske är smidigare ( för vad är modern tid lixom ? jo smidigare än smidigast ) när man väl ha lärt sig. Men ska jag vara ärlig fattar jag inte ett skit, jo det gör jag, jag vet hur man skriver ett inlägg hahaha :D
 
Idag har jag varit i den stora stade Malmö city. Coolt ställe som jag gillade stort. Det första jag ser när jag kommer in i lilla city är en subway skylt, omg. Det blev iaf att luncha där..... chicken taryaki, assåå mumma säger jag bara. Efter det följde vi med mami till ögonkliniken där hon skulle operera sina ögon, under tiden stack jag och dadi till Zara. 4 våningar. REA. snygga kläder. billigt. vad mer önskar sig en tjej ? och jag köper ingeting ? haha är stolt. Men det kanske var pga av allt kaos där inne, alla var som galna tonåringar, så efter en snabb titt gick vi tillbaka.
 
När vi sen kom hem till stan åkte vi på dirren in till 3 butiken för att fixa min mobil, in på lagning IGEN ? börjar bli trött på detta...... Kan dom inte laga den köper jag en iphone. Tar den på abonnemang och betalar av i månaden så blir det inte så dyrt. Efter det var jag bara tvungen att gå in på gina då jag hörde att dom hade rea. jag blev rätt förvånad när jag kom in, ingen rea alls typ ? men kikade runt lite och hittade de vita jeansen med hål i för endast 99 kr ? kostar igentligen 400 kr ! jag har tänkt att beställa dom ett flertal gånger och t.o.m köpt dom men lämnat tillbaka för att jag var snål och inte ville lägga ut så mycket pengar. Men så kommer detta ? snacka om glad ! ;D
 
Imorgon blir det att ta hand om min mami som för tillfället är typ halvblind haha och vara med Malin ♥
 

New color

Idag har söte Karro köpt hårfärg (henna) till mig ! Tack. Så imorgon är det dax.
Någon som har prova hårfärgen/inpackningen Henna ? Är den bra ? Jag har rätt mörkt hår och vill endast ha lite röda toner i håret, INTE rött hår, utan endast lite röda toner ! Hoppas att det blir bra och att inte det blir typ orange färgat eller något haha , såhär till skolavslutningen och allt ! ;) Men får la bara färga över isf !

hovis

Idag hade vi friluftsdag i skolan. Jag och Karro hade valt fiske, det var så jäkla mycket knott så ni anar inte ! Men det var rätt chill att softa och typ käka godis ;)
Vid 12 tröttnade vi och drog hem,, tog en timme haha, typ 7 km eller något ? mina fötter säger jag bara.
Vi var hemma runt 1 och slappade hos Karro. Vid 4-tiden drog vi till stallet och fixade pållarna, sen kom hovis och fixade Hélas hovar. Under tiden fick jag gjort tråkiga saker, som putsning av sadel och träns, rengörning av bett m.m. Nödvändigt med tråkiigt ! Nu har jag precis tryckt i mig en kebabtallrik, gött !

apmatch

Sitter med en väldigt dålig förlorare här hemmma, nämligen min mamma. Det är så roligt att sitta och höra henne och pappa diskutera, mamma sitter och säger : F*n också, nu kan vi lika gärna ge upp ! Medans pappa sitter i lugn och ro framför datorn och säger men lugna ner dig, det är ju bara en match ! hahah.
Men okej måste hålla med mamma lite där, vad håller vi på med ? skit mål rent ut sagt.
Idag har jag och Karro varit ute och sprungit i skog och mark iaf, mysigt och blött ! Sen blev det att gå ut och promenare med pållarna genom samhället, myspys ! Hästarna skötte sig galanto. Några ville såklart komma fram och klappa, hehe :)
Godnatt världen, är totaly död nu !

Lördagens inköp

I lördags var jag i Ullared, fick med mig lite nödvändiga saker hem :)
Nya ridhandskar - super sköna, sitter slimmat och man får bra grepp.
Linda - alltid bra att ha !
pälsglans - Världen bästa !
B-vitamin - Till Hélus
Grimma + flugpannband - snyggt & smidigt !
Flughuva - bra passform och slitstarkt material !

Till Ronja :

Här är lite bilder som Ronja ville ha, som jag tog på tävlingen i helgen !

Just the way you are...


damp film

asså någon som vill ha en damp film från mig och Karro ? :D Kommentera isf

Kommentar

Janna Hakkarainen :
Awwe så fina ni är!!<3 du har gjort ett skit bra jobb med henne och ni passar så fucking bra tillsammans!!!<3




Tack Janna :D vad söt du är !!! Du, Maza och Moonie oxå <3<3

plugg och stallet

Idag när jag red var Héla mjuk och avslappnad. Hon tog bettet ibland, men släpte nästan direkt. Hon lyssnade hyfsat i traven, hon kan bättre. Började med att skritta henne i lägre form och plockade sedan upp henne med tiden. Vi red inte så länge idag, det blåste som herredundares. Men det blev la en 20-30 min. Hon var faktiskt fin mestadels av tiden men pigg som bara den. I början trippade hon fram och tog inte ut steget föt 5 öre. Men när hon lugnade ner sig och jag kunde lätta på tyglen tog hon ut steget, men var frustrerad. När hon tyckte det blev jobbigt började hon greja med huvudet och munnen.
Bild från idag:

to die for.....

maggaaddd nu vet jag vad jag ska spara till...........

Jag ska....

... ( Alfons känner jag mig som ). Men imorogon ska bloggen fixas till, som ni ser så är det väldigt rörigt här, sorry !

Du är Kingen, men jag är ditt K och utan mig är du ingen.

känslan..

...när man går in på och kollar statistiken och man inte har bloggat på flera dagar typ över en vecka sedan och har 23 läsare, då tänker alla shit vad lite, men jag brukar ligga på detta när jag är aktiv ? Det gick från 3 läsare till 23 på en dag ? van hände där ?



RSS 2.0