KOLLA !

GÅ IN PÅ MIN FOTOBLOGG BRA UPDATE MED FINA NYTAGNA BILDER. :D
 
http://canonhorse.blogg.se/
http://canonhorse.blogg.se/
http://canonhorse.blogg.se/
http://canonhorse.blogg.se/

Fotoblogg ?

Funderar om detta ska bli en fotoblogg med inriktning hästar & redigering ? Stilren, rolig och mer uppdatering ? Tål att funderas över.


Tävling Vaggeryd 2

Tävling Vaggeryd 
 

JAG ÄLSKAR DIG

Det är alltid så mycket snack om att hästen måste gå i form för att bygga upp dom bästa musklerna m.m.... det är sant till en viss del, men hästen kan faktiskt bygga upp rätt muskler ändå, med rätt träning.

Vad är bäst, en häst som går i fin form, men inte trampar under sig eller en häst som är avslappnad och trampar under sig men inte går i form ? Jag tycker det sistnämda och tror att det flesta håller med mig.

Héla är ett riktigt bra exempel. När jag fick Héla reds hon inte alls ofta och hade tidgare gått turidning ( = inte så mycket krav på form m.m ). Hur ska hon då helt plötsligt kunna hoppa 90cm högt, gå i perfekt form och samtidigt trampa under sig ? Det går inte.

När Héla kom till mig hade hon aldrig blivit hoppad seriöst vad jag vet och det märktes haha ! Första gången kunde hon knappt gå över bommar, utan trampade på dom och snubblade. Första gången vi provade att hoppa lite cavalettis på cirka 20cm sprang hon bara rätt igenom. Hur motiverad tror ni detta gjorde mig ? Jäkligt motiverad kan jag säga. För att efter varje gång se hur jäkla lättlärd denna hästen var, så blev allt så mycket roligare.

Från att knappt har kunnat hoppa 20 cm till att hoppa 90 cm på lite mer än ett halv år är rätt bra måste jag säga ! Tack vare världens bästa ponny.

Det jag ville komma till är att jag har väldens bästa ponny och vill aldrig lämna henne, även om jag vet att jag måste. JAG VILL INTE


Carlssonpataket

Var med och tävla om ett täcke från http://www.chevalridsport.se/ hos http://carlssonpataket.se/?p=11366#comments !RSS 2.0