BLOPPIS !

DET ÄR FÖRST TILL KVARN ELLER HÖGST BJUDANDE ! HÖR AV ER HÄR ELLER PÅ FACEBOOK ! :))
Vinteroverall, strl 140. endast 250 kr ! mycket fint skick, endast använd en vinter och kostar runt tusenlappen som ny.
Vinterridbyxor, strl 158/164. 100 kr
Röd väst, strl 122. 50 kr
svart väst, strl 140. 60 kr
Vitt alround schabrak, strl cob/full. 80 kr ( lite smutsigt )
Marinblått dressyrschabrak, strl ponny. 100 kr ( ALDRIG ANVÄNT )
Rosa/lila schabrak, strl ponny. 80 kr

du är min luft....

och utan dig dör jag ! ♥

Blandade bilder från dagen.

Obsavera att detta är första dagen jag använder denna kameran, vilket vill säga inte så bra bilder & intställningar :)
charmig ?

sneakpeak


pics on the way

Yeap ska redigera lite bilder från idag med från min nya kamera :D
Så vänta er massa bilder och " dagens ridpass " :)

wiiee

Idag köpte jag min systemkamera :D
Det blev inte alls som tänkt, hade ställt in mig helt på en Nikon men kom hem med en Canon ? Dom tipsade om den i affären, så det fick bli den. Vill testa den, men batteriet vill aldrig bli klart :(

Idag har det varit lika varmt, hottie ! Stack till stallet direkt när jag slutat i vanliga kläder och bara smörjde in ponnyn min. Åkte sen till staden för att köpa kameran och sedan hem och tillbaka till stallet och pussa lite på min lilla höna och sa godnatt. Nu sitter jag och kollar på eurovision song contest, inget i min smak direkt. Älskar att sjunga och lyssna på musik med SUGER på att sjunga och all fakta som rör musik ska vi inte prata om. ( *host, host* typ outbildad här ). 
Imorgon ska Helus ridas som jag igentligen skulle gjort idag men åkte in till stan och köpte kameran ist. Om det är lika varmt som idag får hon ut på en lugn skogsrunda eller lite soft dressyr in tha paddock.

 

Godmorgon folks !


ny frissa !


ett ord kan betyda mycket....

Oj vad jag lovar och lovar, har absolut inget att skylla på.
Idag har vi haft runt 29 grader varmt, helt otroligt. Det har varit riktigt skönt, när man går i shorts och linne med ett par foppa i stallet, då är det sommar.
Héla var glad att få komma in stallet där det var lite svalare, stackaren var svettig på bogen av värmen ( om hon nu skulle kunna få bli av med all sin vinterpäls, hon fäller som en galning lite såhär efter alla andra ). Till vintern ska hon få rakas mer en än gång, så hon inte har så tjock fram till värmen kommer. Idag blev det bara lite lugn longering då hon behövde röra på sig, tänkte att hon får ridas imorgon ist. Hon skötte sig riktigt bra och lyssnade jätte bra på min röst.
Jag pysslande runt lite i stallet och krattade även i vinterhagen för att sprida ut allt bajs & kollade när Karro longerade Hugo. Imorgon kommer jag antagligen att köpa min systemkamera, wie ! Då kommer jag antagligen få tummen ur r*ven att uppdatera här med nya pics.
Två fina hästahopplor med bästa Karro ♥

en djungel

Det finns en hel djungel av olika smink sorter. Nu har jag tagit mig i kragen och beställt smink, inte ullareds smink, utan riktigt smink för en gångs skull. :D

miss it.

för en gång skull saknar jag att blogga ? gick in på bloggen och insåg hur mycket jag saknar att sitta och skriva här, hade t.o.m glömt av hur det kändes. Ja, alldeles för länge sen var det nu.
Det går mer framåt än bakåt med Hela just nu, men såklart har vi våra svackor och det är då vi utvecklas. Igår var vi på HYRF och red med Elina, Janna & Karro, det var riktigt roligt. Vi tränade för H och jag är mer än nöjd. H var rikitgt jäkla bra och förstod mig och Hélus bra. Vi tränade mycket med Hélus trav och galopp. Vi rejsade i full galopp inne i ridhuset för att få igång hennes bakbenen, hon tyckte det var så jäkla roligt. Mot slutet blev hon riktigt mjuk faktiskt. Vi tog även något litet skutt och lite cavaletti, det gjorde hon toppen. Hon var även riktigt känslig för skänklen och gjorde skänkelvikningar i varje hörna typ haha. Så ja, jag är nöjd efter igår. Idag har hon fått sträcka ut på benen ute i skogen, hon var lagom pigg och lika känslig idag för skänklen men lite tjaffsig i munnen.
älskar dig mest, mitt fina hjärta ♥RSS 2.0